Díky všem kdo přišli. Zase jsem si rozšířil obzory a poznal pár správných lidiček.
Jen jsem nezaregistroval odchod Jirky z Liberce, který tam měl vytištěný svůj příběh a dával ho tam skoro všem přečíst. Byl o tom jak si pomocí poloh při ležení a rehabilitaci dokáže ovlinit tinnitus. Dokonce i tak, že mu na nějakou dobu zmizí. Prosím Jirko spoj se s námi. Pokusíme se od tebe nějak získat ten tvůj příběh a dali bychom ho sem do fóra. Díky.
Co mě dále zaujalo byl Víťa a jeho tinnitus vlivem nedostatku dopaminu a souvislost s ADHD.
Také jsem nevěděl, že tinnitus po úraze je docela častý.
Chtěl bych slyšet i pokračování některých příběhů po čase. Třeba Pavla, který v současné době dostavá "optimální" kombinaci léčby ( infuzi, barokomora, betaserci, kortikosteroidy do čelistního kloubu, trhání 8ček, laser a já nevím co ještě ) v cca jednom měsíci.
A taky jsem netušil, že pár lidí s tinnitem pohoromadě můžou být i veselá kopa

)))
Sešli se tam "mazáci" co s tinnitem válčí nějaký ten rok i "začátečníci", kteří ho mají krátce.
Začátečníkům přeji aby se nedostali mezi mazáky a mazákům přeju aby se drželi, protože vývoj a výzkum tinnitu se zrychluje, nicméně je to bohužel pořád o té hře z Pelíšků " vyděržáj piaňér".
Co se týká výběru místa je to opravdu složité. Lokalita byla před rokem vybrána jako skoro dopravní centrum Prahy - metro A,B,C do 5-10minut chůze. Autobusák Florenc, Hlavní a Masarykovo nádraží taktéž. Parkování v Kotvě, Paladiu nebo Milenium Plaza. Hospoda byla vybrána Kolkovna, protože tam mají dobrou Plzeň a vcelku obstojně tam vaří. S hlukem je to potíž, toho jsem si vědom a po domluvě s personálem jsem zvolil relativně nejtišší místo v kombinaci s místem, kde se dá sedět v 15ti lidech. Pokud by ale někdo v dané lokalitě věděl o něčem vhodnějším, dejte vědět, příště to může být i jinde.
Ještě jednou díky za účast a předběžně na podzim nashledanou.